maandag 4 mei 2009

Ook al te oud

Zojuist is mijn pc, mijn thuispc, ingehaald door de moderne tijd. Nu was dat al een tijdje zo. Een hele tijd eigenlijk. Maar dat kon ik negeren. Het ding kan downloaden als geen ander en wat moet een mens nog meer met een pc? Maar dat was voor de 23dingen cursus.

Een simpel dingetje wilde ik doen. Nog geleend ook van ZB Digitaal ook (slaapt Edwijn Mijnsbergen wel eens?). Maar het werkt niet. Er verschijnt een simpel maar vernederend boxje met (vrij vertaald): "Dit werkt niet op pc's met een besturingssysteem van voor de milleniumwisseling. Nee, echt niet. Stop maar met proberen. HET WERKT NIET!"

Ik ga een andere hobby zoeken.

3 opmerkingen:

23 dingen ProBiblio zei

Of een Mac kopen? Kan het je van harte aanraden.

23 dingen ProBiblio zei

En de woordverificatie luidt "nospight". Vrij vertaald "geen spijt" en dat heb geen seconde gehad na mijn overstap naar de Mac. Hoe toepasselijk ;-)

Ton de Kruyff zei

Te laat. Ik heb gewoon weer een Windowsding. Met Vista. Zucht. Moet ik weer van allerlei zooi aan de praat zien te krijgen.
Het auto-opstarten van die iodiote messenger is nu verholpen maar Tgenlicht krijg ik nog niet in beeld en natuurlijk is Vista de enige waarop je FLAC alleen met kunst en zo werkend kan krijgen.
Maar het is geen bedreiging, het is vast een kans :)