woensdag 17 februari 2010

Nog 2 filmpjes van de VOB

Afgelopen vrijdag zette ik hier al een filmpje neer van de VOB. Ik kreeg het op een datastickje voorzien van het nieuwe logo, met een brief erbij.
De drie filmpjes zijn gemaakt om te laten zien aan (aankomende) politici. De gemeenteraadsverkiezingen naderen tenslotte. De filmpjes zijn dus handig voor mogelijk gelobby.
Ze zijn daarom misschien ook niet zo heel erg sprankelend en/of swingend. Dat zal wellicht door de beoogde doelgroep komen. Waarmee ik niet wil zeggen dat de filmpjes niet vakkundig gemaakt zijn of zo.

Misschien is het jammer dat de filmpjes wat kort voor de verkiezingen komen. Ik kan natuurlijk het stickje nog even vlug in de laptop van een (beoogd) politicus duwen maar ik ben bang dat hij/zij zijn standpunten zo kort voor de verkiezingen al bepaald heeft.

Jeroen zette onder het eerdere blogje dat hij de andere twee ook graag wilde zien. Op de site van de VOB kon hij ze niet vinden. Wat een beetje jammer is.
Zijn er filmpjes staan ze alleen op een stickje.
Dus ik plak de andere twee hier ook maar even in. Uploaden naar YouTube kan tenslotte gewoon tussen de bedrijven door.3 opmerkingen:

aliceW zei

Ik dacht dat de stick bedoeld was als gadget, als promotiemiddel. Ik had al eens van de Provincie zo'n stick met opdruk gekregen. Dus ik dacht dit is reclame voor het logo waar zoveel gedoe over is. Totdat jij over die filmpjes begon. Oeps. En ja hoor, ze staan ook op die van mij.

Ton de Kruyff zei

Er zat toch een brief bij! Met heel veel tekst.
Wel een leuke reactie van je trouwens. Stel dat je t ding gebruikt had voor een presentatie over het nwe logo en dan krijg je dat.

Jeroen van Beijnen zei

Bedankt voor het uploaden Ton. Ik kwam net toevallig ook de youtube account van de nieuwevob tegen. Zijn denk ik toch wakker geworden.

Benieuwd of deze filmpjes een positief effect zullen hebben.