woensdag 16 september 2009

Doorverwijzing

Het aardige van bloggen is natuurlijk dat iedereen over van alles zijn of haar mening kan geven.
Maar dat "iedereen" kan ook een nadeel zijn. X heeft een mening, Y vindt ook iets en W kan niet achter blijven. En zo verschijnen er op drie blogjes drie stukken. Leuk. Maar het discussieert lastig.

In het vorige nummer van Bibliotheekblad stond een stuk van Willem Huberts dat als aanprijzende zinnen op het omslag "Personeel is van sterke troef tot remmende factor geworden" had.
En dan zijn er mensen die mij bot vinden.

Naar aanleiding van dit stuk wordt er her en der op wat bibliotheekblogjes voorzichtig gediscussieerd. Logisch want meneer Huberts roept nogal wat.

Op het blog Kaldenbach van Jan Kaldenbach die werkt in de Bibliotheek Kennemerwaard (zeg maar de buren) probeert Jan achter de meningen van bibliotheekmedewerkers over het stuk van Huberts te komen.
Een goed idee van Jan. En omdat ik de discussie niet verder wil versnipperen wil ik de lezers van dit blog oproepen om het postje van Jan te lezen en je mening daar te geven.

O ja. Omdat de bibliotheekwereld toch iets minder digitaal is dan we soms denken kun je het artikel van Huberts niet online lezen. Suf.
Raar genoeg kwam ik toch ergens een link tegen (hier). Heel apart.
Je moet een beetje prutsen met het vergroten (linksboven als je het artikel op je scherm hebt) maar dan moet het lukken.

1 opmerking:

aliceW zei

geestige discussie, ik heb Jan geantwoord. Willem heeft het zo met zichzelf getroffen, vind ik. Een onsje minder mag ook wel.