dinsdag 14 september 2010

Amazon vindt de iPad maar niksZelf heb ik niet zoveel tegen de iPad. Al heb ik er aan de andere kant ook niet echt wel wat mee. Vorige week hield ik er even eentje vast. Mijn hart begon niet sneller te kloppen, maar ook niet langzamer. Dus het kan alle kanten op.
Hij was wel een beetje zwaar, vond ik. En de meneer van de Mediamarkt die bij het Appletafeltje stond keek een beetje bezorgd mijn kant op toen ik erg hardop begon te lachen. Dat was toen ik op een appje klikte waarmee je een boek kon lezen.

Zo leuk, het was net een boek. Als je klaar was met een bladzijde kon je met je vinger een vegende beweging maken, en dan zag je hoe de bladzijde omsloeg. Net als bij een echt boek zeg maar. Het deed me denken aan de krampachtige pogingen van de makers van vleesvervangende produkten. Die laten dan hun producten voor mensen die (deels) gestopt zijn met vlees eten absurd genoeg graag lijken op ... vlees.

Amazon heeft meer met zijn eigen Kindle. En maakte er een spotje van. Wat mooi in al zijn simpelheid is.
Al zegt een kijker op YouTube na het zien van de video er dan weer dit van:

Now ask her to play you this video.

Oh wait, she can't.

Het zal nog wel een tijdje onrustig blijven.

5 opmerkingen:

Kaldenbach zei

Als je goedkoop een boek wilt lezen naast het zwembad, neem dan een abonnement op de bibliotheek!

Ton de Kruyff zei

@Jan, Dat is ook een goeie ja. Doordat ik een ernstige afkeer van zwemmen en zwembaden heb had ik hem zelf niet bedacht.

23 dingen ProBiblio zei

Met een handdoek over je hoofd kom je een heel end en verbrand je ook niet.
En zeg nou zelf, wat voelt lekkerder? een bladzijde op e-reader omslaan of die op een iPad vegen. En hij kan zo veel meer, maar dat laat ik je nog wel eens zien.

Ton de Kruyff zei

@Edo, ik kan het (ook in een ander winkel)nog niet zo worden met de iPad maar misschien kun je er 1 meenemen als je over een week of wat dagvoorzitter bent?

Anoniem zei

Amiable dispatch and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.