maandag 16 mei 2011

Je moet wat, op zo'n zondagBij het voetbal was de verkeerde ploeg aan het winnen, het balkon was al opgeruimd en de wind was te hard om er aangenaam te gaan zitten.

Als je even niets te doen hebt kun je altijd nog een filmpje op YouTube zetten. Er was geen groot, langdurig durend idee voorhanden maar er moest nog wel iets met "We shall not be overwhelmed" van Lambchop.

Geen idee waarom dat moest, soms moet er gewoon iets.

YouTube is net een jukebox. Er hangen duizenden liedjes rond. Vaak met bewegend beeld maar minstens zo vaak is het filmpje gewoon een muziekje met een niet bewegend plaatje van de artiest of de hoes. Als variant zie je soms een filmpje van een platenspeler waarop een single of een lp draait.

Maar ja, "We shall not be overwhelmed" staat alleen op een cd en het hoesje is ook niet echt bijzonder. Een foto van de band leek plots ook te makkelijk.

We vonden een variant op de "platenspeler in beeld".

Je moet wat op een zondag. Als de verkeerde ploeg wint.

3 opmerkingen:

arda zei

Als je wint, ben je dan misschien niet altíjd de verkeerde ploeg? Zommar een vraag hoor. Op zo'n maandag waarop de verkeerde ploeg wint, zal ik maar zeggen.

Ton de Kruyff zei

Misschien heb je daar wel gelijk in maar ik weet niet genoeg van het fenomeen "ploegen" om er echt een goed antwoord op te kunnen geven.

arda zei

't Was ook een rare vraag eigenlijk.