donderdag 11 november 2010

A Life On FacebookEerst maar even, ik heb niks met Facebook. Of Hyves. Voor de bibliotheek is dat weer anders maar dat komt in een volgend blogje nog eens terug. Maar zelf kan ik er dus niets mee. Of misschien is "heb ik er niets mee" beter. Al dat geklik, dat "krabbelen" of "poken", het gaat totaal langs me heen.

Maar het filmpje dat ik vanmorgen bij Mashable zag, dat was toch wel weer heel erg mooi. Een leven op, en eigenlijk ook weer door Facebook. Heel knap gemaakt ook.

Tenminste, dat vond ik tot iemand op YouTube de kijkers wees op een fout, rond 1:54. Waar je denkt te kijken naar het uitwisselen van boodschappen tussen twee mensen staat daar steeds, en als je goed kijkt zie je het inderdaad, "There are many variations of passages of Lorem Ipsum available [...]"

En dat is dan toch wel weer jammer. Nu is het een knap filmpje, niet meer heel knap. Al laat het wel meteen zien dat er altijd iemand is die heel goed kijkt.

1 opmerking:

Sylvie zei

Stiekem vind ik het meer jammer (of jammerder, maar dat tikt nog raarder) dat iemand dat ontdekt heeft. Maar dat komt misschien omdat ik dit zo'n leuk modern sprookje vind. (En wel wat met FB heb.)