donderdag 25 november 2010

Het zal het weer wel wezenSchrijverdezes blogt helemaal niet meer, Bas stopt misschien een tijdje. Mark Deckers is somber en Tenaanval is moe.

En ik heb op dit blog ook al anderhalve week niks meer gezegd. Op de één of andere manier komen de zinnen niet echt op gang. Of helemaal niet eigenlijk.
Ik kan het op het weer, of het jaargetijde gooien. Of op werkchagrijn, of vakchagrijn. Maar dat is eigenlijk niet helemaal het goeie woord en voor je het weet krijg je daar weer een hele discussie over. Loopgraven enzo. Dat schiet allemaal niet op.

Vandaag dan maar een glimlachfilmpje, morgen Faithless, zaterdag de NCC & Typhoon en dan volgende week maar weer eens kijken of het nog wat gaat worden.

9 opmerkingen:

Marian zei

deze was alvast erg leuk!! hahaha...

Arda zei

Poes staat er leuk op!

Ton de Kruyff zei

@Arda Poes ziet zichzelf soms als hoeder van fysieke media. Vooral als hij daarna vis krijgt.

Festina Lente zei

Gelukkig dat er geen straffen op niets zeggen op blogs staat!

Festina Lente zei

En er is trouwens 1 lichtpuntje: Jan Klerk zegt juist weer heel veel.

Ton de Kruyff zei

@Festina Jan blogt gelukkig sneller dan de schaduw van zijn laptop dat is idd wel fijn ja.

Wim Keizer zei

De blogger wijkt uit naar twitter:

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2694/Internet-Media/article/detail/1064740/2010/11/25/De-blogger-wijkt-uit-naar-Twitter.dhtml

Edwin Mijnsbergen zei

Een heerlijke tijd ist! Iedereen lekker in z'n cocon, dan is het extra fijn om er zelf uit te kruipen. Alle muziekverzoekjes in de bar worden meteen gehonoreerd, je wordt razendsnel bediend, je kunt overal zitten, lopen en rennen, grappen verrassen sneller...

De donkere dagen van okt/nov en jan/feb zijn cool. De hel ligt ertussen :-)

Arda zei

Goed zo poes!