donderdag 29 oktober 2009

Kamervragen

Blonde Geert heeft een nieuw irritatiepuntje.
Het liedje "Baklava of rijstevlaai". Gezongen door "Kinderen voor kinderen". Uit 1993 maar schijnbaar onlangs weer eens uitgezonden. Ik weet het niet. Ik heb niks met "Kinderen voor kinderen".
Al zit er soms nog wel een echo in mijn hoofd met iets van wawawaaanzinnig gedroomd, als ik 's nachts wakker schrik.

Maar daar gaat het niet om.

Van de site van de PVV de vragen die dhr Bosma aan minister Plasterk stelt.
Komen ze.

1.)
Heeft u kennisgenomen van de uitzending ‘Kinderen voor Kinderen’ van 27 oktober 2009, uitgezonden door de VARA, in het bijzonder het liedje ‘baklava of rijstevla’?*

2.)
Is het u opgevallen dat er in het liedje maar liefst 27 keer ‘Allah Akbar’ wordt gezongen en dat zulks geschiedt in een tv-programma gericht op onze kinderen?

3.)
Bent u er bekend mee dat de kreet ‘Allah Akbar’ een standaardonderdeel uitmaakt van het islamitisch gebed en al 14 eeuwen gebruikt wordt als strijdkreet door de nietsontziende islamitische veroveringslegers?

4.)
Deelt u de mening dat het wrang is dat miljoenen christenen en ongelovigen in de laatste seconden van hun leven, voordat zij vermoord werden door mohammedanen, deze kreet hoorden en dat dit ‘Allah Akbar’ nu als vrolijk wijsje ten gehore wordt gebracht richting de kinderen van Nederland?

5.)
Deelt u de mening dat dit opnieuw een indicatie is dat de staatsomroep vooral de belangen dient van een kleine multiculturele elite en niet van het Nederlandse volk, die echter wel de rekening mag betalen? Zo nee, waarom niet?


Nu valt er een hoop over de vragen van de PVV te zeggen. Maar dat zou verspilling van ruimte en energie zijn.

Leuker is het om het gewraakte lied te embedden in je blog.
Gewoon omdat het kan.

5 opmerkingen:

Marian zei

I luv geertje pesten.. ik ga 'm plaatsen hoor :)

23 dingen ProBiblio zei

>>Kreun<< En maar roepen dat er zo veel ambtenaren in Den Haag zijn en dat er heel veel weg kunnen. tegelijkertijd worden ze aardig bezig gehouden met deze poppenkast. Dit is zo triest.
Ha koffie met een negerzoen.

Ton de Kruyff zei

Eigenlijk zou je moeten kunnen achterhalen wanneer er een antwoord op die vragen komt. En dan een fijne "zet t lied op je blog of twitter" actie beginnen voor op die dag.
Alweer, gewoon omdat het kan.
Omdat het nu nog kan in ieder geval.

Kaldenbach zei

En dan een van de reacties op de site van de Telegraaf: "Prima zaak dat de PVV de vinger aan pols houdt, zo blijft NL tenminste nog enigzins wakker!" Enigzins wakker? Lekker geslapen vanaf 1993?

Ton de Kruyff zei

@Kaldenbach. Ik ben op die site afgehaakt na deze reactie:

"Geert. Bedankt, jij houdt tenminste je ogen open. Dit proces gebeurde in vele nu strenge moslim landen maar hier in Nederland snapt nog steeds een groot deel van de bevolking niet goed genoeg hoe hun kinderen laten moeten leven als hier geen halt wordt toegeroepen.Ga door, je hebt steun van een steeds grotere groep mensen die wel die gevaren van islamitisering inzien!"

De verbetenheid, die is zo eng.