donderdag 23 april 2009

(geen ding)

Gisteravond las ik het al op het blog van Marian. Er was brand brand in De Blinkerd in Schoorl, het gebouw waar ook de bibliotheek in zit. Hoe het met de bibliotheek is kan ik nu nog niet zo vinden. Al zal die er waarschijnlijk nog zijn, anders had iemand het tegendeel vast wel opgeschreven.

En Martin Bril is dood.

4 opmerkingen:

Mariandoet23dingen zei

hij staat er nog.. het is een puinhoop, zeker de ingang, daar is het plafond naar beneden gekomen.. maar de boeken staan nog droog in de kasten, computers staan er nog, kantoor intact.. had erger gekund maar het blijft een enorm drama. AliceW was in het RTVNH nieuws vanavond.

Ton de Kruyff zei

Op tv ziet het er in ieder geval ook uit als een drama. Mocht AliceW zelf het linkje niet plaatsen. Hier staat de reportage van RTVNH (even kopieeren en plakken)
http://www.rtvnh.nl/asxgen.asp?item=NHNieuws2009%2FNHNieuws%2D23%2Dapril%2Ewmv&start=118

23 dingen ProBiblio zei

Wat een ellende, het is niet alleen een gebouw, maar juist ook een plek waar heel veel mensen een groot deel van hun tijd doorbrachten.
Wellicht een mooie gelegenheid om een blog te beginnen over de ontwikkelingen en de wederopbouw van de bibliotheek Schoorl. Dan kunnen bewoners en belangstellenden het nieuws volgen en je voorzien van nieuwe input. Zeker als het eventueel om nieuwbouw zou gaan is de mening van gebruikers zeer waardevol. Het kan ook dienen als uitlaatklep.

Ton de Kruyff zei

Waar ik eerst niet echt iets in een blog zag moet ik toegeven dat het een prima manier kan zijn om dingen rond het werk (ja, ook het werk) publiek te maken.
Ik vind het nu al jammer dat ik me dat rond de nieuwbouw en de verhuizing van de bibliotheek in ZS niet heb gerealiseerd.