donderdag 26 november 2009

Een blik op de goudklompjes

Vanuit het blog de goudklompjes bekijken.

Live Broadcast by Ustream.TV

Stream videos at Ustream

7 opmerkingen:

schrijverdezes zei

Ik heb tussen het werk door af en toe gekeken (en in de lunchpauze wat langer) en ik vroeg me af wat de 'toegevoegde waarde' van die webcams was. Maar misschien kwam het omdat ik er op mijn werk geen geluid bij heb? En nu ik thuis ben is de voorsteling afgelopen. Ik had de toespraak van EvNtS best willen horen. Is die nog ergens te vinden?
Toen ik even naar de 'twitterfontein' keek stond die stil.
Misschien had ik toch zelf moeten gaan (maar dat zou me een snipperdag gekost hebben en zou het dat waard zijn geweest?).

Ton de Kruyff zei

Op één van de webcams zie je nog wat vage bewegingen. Misschien zijn ze aan het opruimen.
We hadden hier onderling afgesproken dat er iemand heen ging. Maar dat was ik dus niet. Wat ik wel jammer vond al was het maar om de plek waar het was. Maar aan de andere kant is een reis met de trein in dit jaargetijde van Den Helder naar Rotterdam een beetje vragen om ernstige vertragingen.
Morgen zullen er wel verslagen op de blogjes verschijnen.

schrijverdezes zei

Voor mij was het op loopafstand, maar ik zit niet in de 'doelgroep', dus als ik had willen gaan had dat in mijn eigen tijd gemoeten. Nu heb ik vakantie-uren genoeg, maar ik bleef (zoals meestal) net zolang twijfelen tot het te laat was. Eigen schuld...
Ik hoop dus inderdaad maar op een verslag hier en daar.
Ik ben overigens wel eens in het Van Nelle-gebouw geweest (naar een soort Turkse Huishoudbeurs), maar binnen merk je eigenlijk niet hoe mooi het gebouw is.

Ton de Kruyff zei

Het is vast de moeite waard geweest. Al knap ik wel wat op na je opmerking over het Van Nelle gebouw :)

schrijverdezes zei

Als ooit toch een excursie rond Van der Vlugt wil maken: rij dan met de trein langs Van Nelle en ga vervolgens naar Huis Sonneveld. (Eventueel kun je daarna bij mij komen koffiedrinken, maar dit is geheel facultatief.)

Ton de Kruyff zei

Als Bob weer eens in Rotterdam speelt (of iemand) anders gaan we die excursie eens inplannen.

schrijverdezes zei

Wat een gek hoedje heeft-ie op! Ik moet trouwens iets rechtzetten: bij nader inzien ontdekte ik BD niet toen ik 15, maar pas toen ik 16 (zelfs bijna 17) was. Men kan de geschiedenis ook teveel willen manipuleren... Maar het 17 van toen is wel het 15 van nu natuurlijk!