maandag 12 april 2010

Wat je allemaal kunt doen als je stopt met bloggen

De leesachterstand wegwerken, of daar aan ieder geval aan beginnen.

Een beetje knutselen.

Weer eens wat leren.


Naar de Soil & Pimp Sessions gaan kijken. En er een stukje van opnemen op de telefoon. Ja, het ziet er belabberd uit. Maar het was erg moeilijk stil te blijven staan bij de Japanse mannen.

Dat kun je allemaal doen. En het is nog leuk ook.

Ik had het even helemaal gehad met het geblog.
Misschien kwam het door een gebrek aan inspiratie. Of door de erg lang aanhoudende iPad hype die, maar dan ga ik waarschijnlijk weer kort door een bocht, een beetje op een cargo cultus begint te lijken.

Maar helemaal nooit meer een stukje tikken. Dat is dan toch ook wel weer heel erg nooit. Dus misschien zijn de bovengenoemde bezigheden te combineren. Ik ga het maar eens proberen.

5 opmerkingen:

schrijverdezes zei

Ha! In jaren niet meer aan de cargocults gedacht (ooit op school over geleerd) en daar zijn ze ineens weer. Niet dat ik de vergelijking helemaal snap, maar verrassend is-ie zeker ;-)

Ik hoop dat het je lukt naast al die andere zaken, die me eigenlijk 'zinvoller' lijken dan bloggen (hoor wie het zegt...), tóch af en toe iets te blijven schrijven. Ik lees je nl. nogal graag. En ik herken het 'probleem': in de tuin werken b.v. is (in mijn geval) ook veel nuttiger dan bloggen, maar stukjes schrijven heeft nu eenmaal iets verslavends. En als meer mensen het doen voelt het minder als een zwakte...

Anja zei

'k Ben het helemaal met de vorige schrijfster eens: vind je blog heel erg leuk om te lezen en hoop dat het je lukt om tussen alle andere leuke, drukke, achterstallige of wat voor bezigheden dan ook door, toch nog stukjes te blijven tikken.

Mariandoet23dingen zei

ik mis je stukjes wel hoor... dus doe maar gewoon met mate ofzo...

Ton de Kruyff zei

Ik ben geloof ik ook alweer kwijt hoe de link naar cargo cultus ging maar ik vond hem wel aardig.
Het was iets met "de redding die van buiten komt en waarop gewacht wordt", of zoiets :)

Edwin Mijnsbergen zei

Cool je weer te zien!