maandag 11 mei 2009

Red vs Blue

Ik moet zeggen, hij hield zich keurig in, de jongen in de winkel. Toen hij hoorde dat mijn pc op Windows 98 draaide zei hij "Dat hoor je niet veel meer" en daar hield hij het bij.
Na wat geknutsel dat eigenlijk best meeviel tik ik dit postje op mijn nieuwe pc. Een draadloos ding. En de oude 98 bak werkt ook nog steeds. Dankzij een router (die ik niet zelf aansloot, gelukkig laat niet iedereen zich afschrikken door rare installatieschijfjes).

Zo'n nieuw speeltje zorgt er natuurlijk wel voor dat ding 8 nog even moet wachten. Eerst moet de nieuwe pc worden opgetuigd. Bijvoorbeeld met Quicktime 7. Een progje waarmee je filmpjes kunt bekijken zodat ik geen afleveringen van Red vs Blue hoef te missen.Red vs Blue is een raar internetserietje, een vechtsoap (als zoiets bestaat). De plaatjes komen uit het spel Halo, volgens wikipedia een first-person shooter videospel, het zal, ik ken het niet. Over deze plaatjes heen zijn nieuwe teksten toegevoegd. Die niet bepaald bij het grimmige karakter van de plaatjes passen. Soms melig, soms flauw, soms hilarisch. Red vs Blue is een podcast (maar dat is een later ding geloof ik) zodat ik elke week een seintje in mijn rss reader krijg dat er weer een nieuwe aflevering klaar staat. Meer info op de site van Bright.

2 opmerkingen:

23 dingen ProBiblio zei

Ai! gemiste kans. Een paar centen meer en je was een echt gelukzalig mens. Hoe is 't met de bril inmiddels?

Ton de Kruyff zei

Die is "in bestelling", begin volgende week kan ik dus op mijn gloednieuwe pc ook nog eens alles zien. Er zal een ware wereld nog verder opengaan.